APPLE-MAN ВИКЛИКАВ РЕЗОНАНС У СВІТІ: ABC-NEWS ТА СОТНІ ЗМІ ПРО УКРАЇНСЬКИЙ ЛОКДАУН-ФІЛЬМ

20 травня 2020
APPLE-MAN ВИКЛИКАВ РЕЗОНАНС У СВІТІ: ABC-NEWS ТА СОТНІ ЗМІ ПРО УКРАЇНСЬКИЙ ЛОКДАУН-ФІЛЬМ

Про проект Apple-Man розказали сотні ЗМІ у різних куточках нашої планети.

Нещодавно в мережу був викладений трейлер комедійного супергеройського фільму APPLE-MAN, або «Людина-Яблуко». Унікальність проекту в тому, що він був зроблений під час карантину, не порушуючи режим соціального дистанціювання.

Усі зйомки пройшли у квартирі режисера в кімнаті у 15 квадратних метрів. На майданчику було лише двоє – режисер Василь Москаленко та оператор Володимир Кратінов.

Такий креативний підхід до зйомок викликав неабиякий резонанс у світі. Про проект розказали сотні ЗМІ у різних куточках нашої планети: у Германії, Австрії, США, Італії, Індонезії, Індії, Японії, Польщі, Чехії. Один з найбільших телеканалів світу ABC-News також зробив сюжет про винахідливих українських фільммейкерів.

«Дуже приємно, що проект отримав так багато уваги, - прокоментував режисер фільму Василь Москаленко. – Нашою головною метою було надихнути колег залишатися креативними навіть у такі важкі часи. Багато моїх знайомих у сфері кіно, як в Україні, так і в Голлівуді, через локдаун втратили будь-яку надію на творчу самореалізацію. Проект «APPLE-MAN» - це приклад, як можна знімати кіно, не порушуючи правил карантину, і не наражаючи своє здоров’я на небезпеку».

Партнери